CV storing Zoetermeer

Een CV storing kan iedereen overkomen. Komt u er qua reparatie zelf niet uit? Onze CV monteur in Zoetermeer komt snel bij u langs om de storing te verhelpen. Bel ons gerust op 070 - 207 50 06. Hieronder leest u meer over wat u moet doen bij een cv storing.

cv storing Zoetermeer

Koude verwarming door kapotte cv? Onze cv monteur staat voor u klaar.

 

Kapotte CV-ketel?

Uw CV ketel werkt elke dag hard om uw huis warm te houden en u te voorzien van warm water. Toch zijn we ons hier niet altijd van bewust. Totdat er op een dag ineens geen warm water meer is en de CV ketel uitgevallen is. Een kapotte CV-ketel kan een flinke realitycheck zijn. Techniek kan ons in de steek laten. Zelfs wanneer deze van goede kwaliteit is, kan er altijd iets misgaan. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de snelle hulp van de s van All Heating Ook voor een CV reparatie belt u ons.

CV ketel storing Zoetermeer voorkomen

De kans op een CV storing kunt u verkleinen door periodiek CV onderhoud uit te laten voeren. Bij All Heating kan dat zowel eenmalig, als dat wij 2 onderhoudscontracten aanbieden. Kampt u toch met een storing aan de ketel? Dan wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden. Onze CV monteurs snappen we dat als geen ander. Daarom doen wij onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Door 36 jaar aan ervaring kunnen wij 98% van de storingen met één bezoek verhelpen. Wilt u verzekerd zijn dat er binnen 24 uur een monteur op de stoep staat? Overweeg dan om een onderhoudscontact voor uw CV ketel af te sluiten.

CV storing Zoetermeer merken

Ons deskundige team van CV experts heeft ervaring in het werken met vele typen ketels. Met elke storing aan uw CV ketel kunnen we u van dienst zijn. We garanderen dat de problemen verholpen zijn wanneer we weer bij u weggaan. We zijn gespecialiseerd in de volgende merken toestellen:

CV storing zelf oplossen door deze checklist

  • CV ketel op druk controleren. (tussen 1,2 en 1,8 bar)
  • Stekker van de CV ketel in stopcontact? Staat er spanning op?
  • Staat uw gaskraan open?
  • Bij combi ketels: gebruikt u geen warm water?
  • Staan er genoeg radiatoren open?
  • Probeer uw CV-installatie te ontluchten.
  • Staat uw kamerthermostaat hoog genoeg?

Ketel storingen Zoetermeer

Wilt u ook verzekerd zijn van een goede oplossing voor als uw CV ketel in storing staat? Neem dan vandaag nog contact met All Heating op. Bel nu op 070 - 207 50 06 en maak een afspraak. Als u wel graag contact wilt hebben maar geen directe spoed heeft kunt ook ons contactformulier invullen. Eén van onze monteurs neemt dan contact met u op. We staan in Zoetermeer en omstreken voor u paraat!

Saricar-merken