CV onderhoud Zoetermeer

Regelmatig CV onderhoud in Zoetermeer verlengt de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk. Periodiek onderhoud is bovendien nodig om de veiligheid van uw CV installatie te kunnen waarborgen. Na het schoonmaken en afstellen van uw CV ketel gaat het rendement van de ketel omhoog wat u scheelt in de portemonnee. In Zoetermeer en omgeving kunt u de CV monteur vanAll Heating inschakelen om uw CV onderhoud te geven. Wij bieden zowel de mogelijkheid voor eenmalig onderhoud als dat wij 2 verschillende onderhoudscontracten aanbieden.

CV onderhoud Zoetermeer onderhoudscontract

Wilt u periodiek onderhoud aan uw CV in Zoetermeer in de vorm van een onderhoudscontract? Dat kan bij All Heating Voordat wij een onderhoudscontract afsluiten voeren wij altijd eerst een toestelinspectie uit. Daarna zal meteen de eerste onderhoudsbeurt plaats vinden. Vervolgens vindt er elk jaar één onderhoudsbeurt plaats. Deze bestaat uit:

  • Reiniging van uw CV ketel.
  • Controle van circulatiepomp, regeleapparatuur en rookgasafvoer.
  • C02 percentage afstellen.
  • Controle op gasdruk en gasdichtheid.

Dankzij de jaarlijkse controle vermindert u de kans op een storing aanzienlijk. Toch kan de CV ketel onverhoopt uitvallen. Wij garanderen dat u als abonnee bij een storing van de CV altijd binnen 24 uur wordt geholpen.

Onderhoud CV ketel Zoetermeer

CV onderhoud in nodig voor elke CV ketel, of het nu een oude cv ketel betreft of dat u een nieuwe HR ketel heeft. Voorkom dat u onverwachts geconfronteerd word met CV storing of CV lekkage en laat uw CV ketel periodiek onderhouden. All Heating is dealer van de merken Remeha en Nefit. Daarnaast zijn wij premiumdealer van Vaillant en maken wij onderdeel uit van het Vaillant V-team. Daarbovenop zijn wij ook nog eens ambassadeur van het merk Intergas. Met onder andere het OK-CV keurmerk weet u zeker dat u bij All Heating goed zit voor vakkundige hulp.

CV ketel onderhoud Zoetermeer contact

Bent u overtuigd van de voordelen van periodiek CV onderhoud in Zoetermeer? Of wilt u misschien meer weten over de onderhoudscontracten? Bel dan nu met All Heating op 070 - 207 50 06 en maak een afspraak. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Saricar-merken