CV onderhoud in Zoetermeer

Een CV ketel gaat gemiddeld zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Om ervoor te zorgen dat uw toestel in goede staat blijft verkeren, is het verstandig om regelmatig CV onderhoud uit te laten voeren. Zoekt u hiervoor een vakman in de regio Zoetermeer? Doe dan een beroep op Saricar. Als specialist in de merken Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant zijn we u met plezier van dienst!

Sluit een onderhoudscontract af

Het liefst voorkomen onze monteurs storingen en andere overlast. CV onderhoud draagt daaraan bij. Hiervoor kunt u ons altijd op afroep inschakelen. Wilt u nooit meer hoeven nadenken over de staat van uw centrale verwarming? Sluit dan een onderhoudscontract af. We komen dan regelmatig bij u langs. We regelen alles voor u: van afspraak maken tot inspectie.

Wij zorgen voor de schoonmaak en de afstelling van uw ketel. Daarnaast voeren wij ook één keer per jaar een algehele inspectie aan de CV ketel voor u uit. Hiermee voorkomt u dat uw toestel het begeeft, of dat u in de wintermaanden te maken krijgt met bevroren leidingen. Maak vandaag nog gebruik van onze service op het gebied van CV ketel onderhoud. Onze experts komen in Zoetermeer en omstreken graag naar u toe!