CV installatie in Zoetermeer

Wilt u centrale verwarming aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Of wilt u uw gaskachel vervangen door een duurzamer exemplaar? Dan bent u in de regio Zoetermeer bij Saricar aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in CV installatie. Onze kennis en kunde zetten we met plezier voor u in!

CV ketel installeren

In Zoetermeer en omgeving zijn wij uw specialist in CV aanleggen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om op vakkundige en duurzame wijze voor CV installatie te zorgen. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in de merken Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Van het merk Ferroli zijn we zelfs ambassadeur, een extra garantie voor topkwaliteit! Weet u niet welk type ketel het best bij uw woonsituatie past? Vraag ons dan eens om advies. Uw CV installateur denkt graag met u mee.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in CV installatie? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 079 - 799 90 58. Ook kunt u het online formulier op onze website invullen, dan hoort u vlug van ons. CV ketel plaatsen? In Zoetermeer en omstreken staan we voor u klaar!