CV installatie Zoetermeer

Heeft u een CV installatie in Zoetermeer nodig voor bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand? Saricar B.V. is uw vakkundige installateur in Zoetermeer en omstreken. Met ruim 36 jaar aan ervaring kunnen wij uw helpen bij elke CV klus. Of het nu een CV storing betreft of u inderdaad een compleet nieuw installatie met radiatoren nodig heeft. Onze kennis en kunde zetten we met plezier voor u in! De grootste drijfveren voor het installeren van een nieuwe CV zijn veiligheid en besparing. Een oudere installatie heeft een grotere kans op koolmonooxide- en rookgaslekkages

Installeren CV Zoetermeer kiezen

Elke CV installatie is anders. Het aantal radiatoren is bijvoorbeeld afhankelijk van zowel de grootte van de woning als de isolatiewaarde. Daarnaast is er ook nog keus uit heel veel merken en soorten CV ketels. Als allround CV installateur werken wij met alle grote merken. Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant zijn merken waar wij u mee kunnen helpen. Van het merk Agpo Ferroli zijn we zelfs ambassadeur, een extra garantie voor topkwaliteit!

De hoeveelheid warm water die u wenst te gebruiken speelt ook mee in de keus voor een CV ketel. Hoe hoger de CW waarde hoe meer water de CV ketel in een minuut kan verwarmen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere badkamers dan is het te adviseren om een CV ketel met hoge CW waarde te kiezen. De meest gekozen types zijn de CW 4 en CW5. In de tabel hieronder is te zien wat de verschillen in CW waarde zijn.

CW waarde

CV Installatie Zoetermeer investering

Een nieuwe CV installatie is een investering in uw woning. Niet alleen zult u aanzienlijke(gemiddeld 15% tot 20%) lagere stookkosten hebben bij installatie van een nieuwe HR ketel, mocht u de woning willen verkopen is een nieuwe CV ketel een pre. Weet u niet welk type ketel het best bij uw woonsituatie past of wilt u graag advies over een bepaalde CV ketel? Vraag dan advies aan een CV monteur van Saricar B.V.. Onze installateurs denken graag met u mee.

CV Installatie Zoetermeer inschakelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in CV installatie? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 079 - 799 90 58. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen, dan hoort u vlug van ons. Maak ook gebruik van de vakkennis en ervaring van onze CV monteurs. Een CV ketel moet passen bij uw woonsituatie. U wilt immers wel het comfort, maar niet onnodig veel betalen. CV ketel plaatsen? In Zoetermeer en omstreken staan we voor u klaar!

Saricar-merken