CV lekkage Zoetermeer

Welke signalen kunnen duiden op een CV lekkage? Moet u het water in de CV ketel de laatste tijd veel vaker bijvullen? Komt er minder water uit de kraan? Of ligt er een plasje water voor uw toestel of onder de radiator? Dan is de kans groot dat u met CV lekkage kampt. Dit zorgt niet alleen voor een hogere energierekening, maar kan ook voor aanzienlijke schade zorgen. Een snelle oplossing is dus vereist! In Zoetermeer en omgeving kunt u hiervoor elke CV monteur van All Heating inschakelen.

CV lekkage Zoetermeer locatie

Een lek kan zich op verschillende locaties van uw CV installatie bevinden. Het kan zijn dat u met lekkage aan uw CV ketel zit, maar ook kan het lek zich bijvoorbeeld aan een radiator of CV leiding bevinden. Het kan voorkomen dat u drukverlies heeft op uw CV installatie maar dat u niet weet waar het lek zit. Veel leidingen van de CV installatie lopen onder de vloer, zitten in de kruipruimte of lopen door een muur heen. Weet u niet precies wat de locatie van het lek is, of twijfelt u of u met CV lekkage te maken heeft? Controleer dan de druk op het CV systeem. Deze hoort tussen de 1,5 en 2,0 Bar te zitten. Bij wat oudere installaties is dit op een analoge meter af te lezen. Nieuwere CV-installaties kunnen dit weergeven door op de onderhoudsknop te drukken. In veel gevallen is dit het symbool van een steeksleutel. Twijfelt u aan uw CV installatie Laat er dan in elk geval een specialist naar kijken. Wij kunnen u gegarandeerd van dienst zijn.

Lekkage CV-installatie Zoetermeer verhelpen

Een CV lekkage moet zo spoedig mogelijk worden verholpen. Dat kan vaak niet wachten tot de volgende werkdag! Niet alleen omdat dit serieuze schade tot gevolg kan hebben, ook wilt u er natuurlijk gewoon warmpjes bijzitten en een warme douche kunnen nemen. Vaak zorgt een lekkage aan de CV ketel ook voor een CV storing. Daarom bieden wij u voor dergelijke gevallen een 24 uursservice. Dat betekent dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar kunt bereiken. We komen vervolgens zo spoedig mogelijk naar u toe. Uw CV ketel lekt water? In de regio Zoetermeer kunt u op All Heating rekenen! Bel ons op 070 - 207 50 06 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Saricar-merken