CV lekkage in Zoetermeer?

Moet u het water in de CV ketel de laatste tijd veel vaker bijvullen? Komt er minder water uit de kraan? Of ligt er een plasje water voor uw toestel? Dan is de kans groot dat u met CV lekkage kampt. Dit zorgt niet alleen voor een hogere energierekening, maar kan ook voor aanzienlijke schade zorgen. Een snelle oplossing is dus vereist! In Zoetermeer en omgeving kunt u hiervoor bij Saricar terecht.

CV lekkage verhelpen

Een lek kan zich op verschillende locaties van uw CV installatie bevinden. Het kan zijn dat u met lekkage aan uw CV ketel te maken hebt. Ook kan het lek zich bijvoorbeeld bij een radiator of CV leiding bevinden. Weet u niet precies wat de locatie van het lek is, of twijfelt u of u met CV lekkage te maken heeft? Laat er dan in elk geval een specialist naar kijken. Wij kunnen u gegarandeerd van dienst zijn.

24 uursservice bij CV lekkage

Een lekkende CV ketel moet zo spoedig mogelijk worden verholpen. Dat kan vaak niet wachten tot de volgende werkdag! Daarom bieden wij u voor dergelijke gevallen een 24 uursservice. Dat betekent dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar kunt bereiken. We komen vervolgens zo spoedig mogelijk naar u toe. Uw CV ketel lekt water? In de regio Zoetermeer kunt u op ons rekenen!