Onze CV service in Zoetermeer

Heeft u problemen met uw CV? Wordt het water bijvoorbeeld niet warm? Of voelen de radiatoren in de woonkamer oververhit aan? Saricar, uw allround verwarmingsbedrijf in Zoetermeer, heeft monteurs in dienst die u snelle CV service bieden. U kunt altijd een beroep op ons doen en daarnaast rekenen op aantrekkelijke tarieven. Wij installeren, repareren en onderhouden uw CV ketel. We zijn specialist in de merken Bosch, Ferroli, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Wanneer u een ketel van een van deze merken heeft, bent u bij ons verzekerd van de allerbeste CV service!

24 uurs service

Heeft u te maken met een probleem dat vlug moet worden opgelost? Schakel in Zoetermeer en omgeving dan ons bedrijf in. U kunt ons in dringende gevallen namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij staan vervolgens zo snel mogelijk bij u op de stoep om de hinder te verhelpen. Dankzij onze spoedservice kunt u altijd vertrouwen op een vlugge uitweg.

Wilt u meer weten over de CV service die wij in Zoetermeer en omstreken bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een snelle reactie kunt u ons het best telefonisch bereiken, op het nummer 079 - 799 90 58. Onze professionals zijn u met plezier van dienst!

Saricar-merken